Hoe haal je het maximum uit je Netflix-abonnement

Geplaatst op 05-12-2022

Als liefhebber van Netflix weet je waarschijnlijk al dat het aanbod aan films en series enorm is. Het kan soms moeilijk zijn om te beslissen wat je wilt kijken en je wilt natuurlijk zoveel mogelijk waar voor je geld krijgen. In dit artikel geven we je tips om het maximale uit je Netflix-abonnement te halen.

Ten eerste is het belangrijk om te weten wat er allemaal op Netflix te vinden is. De streamingdienst heeft zowel eigen content als content van derden. Dit betekent dat er zowel series en films zijn die alleen op Netflix te zien zijn, als series en films die je ook op andere kanalen kunt zien. Door te weten wat er allemaal te vinden is, kun je beter beslissen wat je wilt kijken.

Een andere manier om het maximale uit je abonnement te halen, is door gebruik te maken van de persoonlijke aanbevelingen van Netflix. De streamingdienst gebruikt een algoritme om je te laten zien wat je wellicht leuk zou vinden. Door deze aanbevelingen te bekijken, kun je ontdekken wat je wellicht nog niet had ontdekt.

Daarnaast is het ook handig om regelmatig te kijken naar de nieuw toegevoegde content op Netflix. Door deze lijst te bekijken, kun je zien welke nieuwe series en films er zijn toegevoegd en of er iets tussen zit wat je wilt kijken. Zo blijf je altijd op de hoogte van wat er op Netflix te zien is.

Ten slotte is het ook handig om gebruik te maken van de mogelijkheid om te kijken naar meerdere profielen op één Netflix-account. Zo kun je ieder voor zich een eigen lijst met favoriete films en series bijhouden en hoeft niemand te vechten om de afstandsbediening.

In het kort: om het maximale uit je Netflix-abonnement te halen, is het handig om te weten wat er allemaal op de streamingdienst te vinden is, gebruik te maken van de persoonlijke aanbevelingen en regelmatig te kijken naar de nieuw toegevoegde content. Daarnaast is het ook handig om meerdere profielen op één account te gebruiken. Zo kun je het maximale uit je abonnement halen en altijd iets leuks op Netflix vinden om naar te kijken.

Ik wens je veel kijkplezier op Netflix!